Ученици от 1-ви а клас на ОУ Константин Фотинов в Лом подредиха живописна изложба във фоайето на общината. Вдъхновени

...
Ученици от 1-ви а клас на ОУ Константин Фотинов в Лом подредиха живописна изложба във фоайето на общината. Вдъхновени
Коментари Харесай

Детски рисунки красят коридорите на общината в Лом

Ученици от 1-ви „ а ” клас на ОУ „ Константин Фотинов ” в Лом подредиха живописна изложба във фоайето на общината. Вдъхновени от идните коледни и новогодишни празници, дребните художници показаха 24 произведения, рисувани с молив, акварел и темпер. Децата споделиха, че са разчувствани от откриването на изложбата. Класният им ръководител Иванка Христова допълни, че нейните възпитаници са взели участие в основаването на всяка една рисунка, като взаимно са измисляли, допълвали и завършвали творбите си.
„ Преди по-малко от 3 месеца тези деца прекрачиха прага на учебното заведение и от този момент към този момент ние станахме един екип. Всяко дете няма самостоятелна картина. Един прави главата, различен поставя копчетата, трети дорисува шапката и по този начин построяваме един добър, обединен колектив, в който взаимоотношенията ни се основават на добрина и емпатия ”, сподели още класната ръководителка. 
Кметът на Лом Цветан Петров пожела на дребните създатели да са здрави, сполучливи в учебно заведение и с несекващо ентусиазъм, с цел да нарисуват още доста картини./БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР